Διεθνής παρασκευαστής ποιοτικών προϊόντων διατροφής και φροντίδας για κατοικίδια ζώα

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Όλα ξεκίνησαν με τον Prudent Versele, έναν οραματιστή επιχειρηματία, ο οποίος το 1932 άρχισε να παράγει και να εμπορεύεται τροφές βοοειδών σε μικρή κλίμακα. Το 1937 προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στην συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση κατασκεύασε το πρώτο εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών στο Deinze , Βέλγιο. Τα επόμενα χρόνια ήταν επιτυχημένα, το εργοστάσιο διευρύνθηκε περαιτέρω και μάλιστα έγινε ένα από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα της εποχής του. Σύντομα ξεκίνησε η παραγωγή προϊόντων για ζώα διαγωνισμού καθώς και κατοικίδια. Έκτοτε η Versele Laga παρακολουθεί και προσαρμόζεται σε όλες τις εξελίξεις της αγοράς με νέες επενδύσεις, για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στις επιθυμίες και τις ανάγκες των ζώων και των ιδιοκτητών τους.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Για να πετύχουμε καθημερινά στην εργασία μας, βασιζόμαστε σε τέσσερις αξίες τις οποίες οι εργαζόμενοι μας θεωρούν εξαιρετικά σημαντικές.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Σεβασμός στους ανθρώπους - που μπορεί να είναι πελάτες, καταναλωτές και συνεργάτες. Πρόκειται για την κατανόηση των διαφορετικών αναγκών. Με το να είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε και να αποδεχθούμε τις διάφορες ανάγκες μπορούμε μαζί να φτάσουμε στην καλύτερη επιλογή.

ΠΑΘΟΣ

Με την καθημερινή αφοσίωση μας εμπνέουμε συνεχώς ο ένας τον άλλο, για την ανάπτυξη των καλύτερων δυνατών προϊόντων και την επίτευξη της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

Κερδίζουμε την αξία αυτή με τη συνεχή βελτίωση μας - μοιράζοντας τη γνώση και την εξειδίκευση μας για τη δημιουργία νέων ιδεών και ευκαιριών. Με αυτό τον τρόπο, προσπαθούμε για τη βελτίωση, την καινοτομία και την επίτευξη των φιλοδοξιών μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Κάθε ένας από εμάς αναλαμβάνει την ευθύνη του στο πλαίσιο της εργασίας του και το κάνουμε με αποδοτικό και αποτελεσματικό τρόπο. Έτσι μπορούμε να επιτύχουμε σπουδαία πράγματα για τους ανθρώπους, τα ζώα και την κοινωνία.

Newsletter

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λαμβάνετε σημαντικές ανακοινώσεις